Logo charipickers

SMARTSOURCING

Ontdek onze transparante en volledig ontzorgende manier van rekruteren als jouw betrouwbare vendor-neutrale partner. Laat jouw partners efficiënt door ons beheren én verdubbel je instroom van toptalenten met onze partnerstrategie via SMARTSOURCING.

Hoe werkt het in de praktijk?

Peggy Van Peer
Nippon Gases - HR Director BNF
Lees verder
" Via SMARTSOURCING van Charipickers is onze rekruteringsstrategie in no time geoptimaliseerd. We hebben nu meer tijd om de verhoogde eigen instroom op te volgen en een betere grip onze rekruteringspartners. Meer dan de helft van de wervingen zijn nu via eigen instroom en onze rekruteringskosten zijn drastisch gedaald "
Christoph Verhavert
Versele - HR-Manager
Lees verder
" Met de hulp van Charipickers is het voor ons duidelijk geworden welke stappen we als organisatie nog verder kunnen zetten op gebied van rekrutering. Daarnaast hebben ze ons geholpen om onze partnerstrategie te optimaliseren en daar plukken we al snel de vruchten van! "
Lien Mariën
Ici Paris XL - HR Advisor
Lees verder
" Charipickers heeft onze partnerstrategie en bijhorende werkprocessen geoptimaliseerd. Daardoor rekruteren we nu kostenefficiënter, wat voor ons een succes is in deze uitdagende arbeidsmarkt! "
Previous
Next

Onze resultaten bij SMART-klanten

0 %
Meer instroom
0 %
Rekruteringskosten
250
Nettokost Charipickers

Subscription based HR-services

Jouw ticket naar Smartsourcing

Jouw abonnement, jouw focus

Vanaf €4.875/maand

CHARIPICKERS

Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

info@charipickers.be
+32 2 643 71 83

VAT. BE 0725 724 504

SOCIAL

PRIVACY BELEID    |    COOKIE POLICY   |   Site by GewoonBen