SLIMSOURCING

Heb jij hier ook mee te maken? Meestal probeer je nieuwe medewerkers zelf te rekruteren, maar je maakt ook veel gebruik van inhuurpartners. Denk maar aan interimkantoren, werving-en-selectiebureaus, headhunters, recruitmentkantoren, detacheringsbedrijven, leveranciers van freelancers, enzovoort.

Het zou toch niet zo ingewikkeld moeten zijn om zorgeloos externen in te huren?

  • Je ontvangt te weinig kwalitatieve kandidaten waardoor je time-to-hire te lang is
  • Je betaalt veel wervingfees en marges uit waardoor je inhuur duur wordt
  • Je verliest veel tijd aan opvolging, tijdsregistratie en contractadministratie door de verschillende werkwijze van je inhuurpartners

Dit kan eenvoudiger, sneller, beter en goedkoper.

Extern inhuren was nog nooit zo eenvoudig, snel en goedkoop.

SLIMSOURCING maakt extern inhuren eenvoudiger en goedkoper

Stuur voortaan al je aanvragen naar Charipickers.

1. Wij zetten deze uit naar de beste inhuurpartner en bezorgen je enkel de beste kandidaten aan de beste prijs.

2. Wanneer je de geschikte kandidaat hebt gekozen, regelen wij alles administratief en contractueel in.

3. Op het einde van de maand ontvang je nog maar 1 factuur voor al je externen.

Onze oplossing op maat

kostenbesparing

  • We optimaliseren de samenwerking met je huidige partners zodat je meer kostenbewust inhuurt. Daarnaast vergroten we je talentpool met gespecialiseerde inhuurpartners zodat je steeds de beste kandidaten ontvangt aan de beste prijs.

Ontzorging

  • Wij implementeren 1 gecentraliseerd en uniform proces voor al je inhuurpartners, waardoor je snel en eenvoudig de uren goedkeurt voor al je medewerkers. Daarnaast ontzorgen we je van alle contractadministratie en ontvang je maandelijks slechts 1 onderbouwde factuur voor al je externen.

De juiste match

  • Voortaan stuur je al je aanvragen naar Charipickers. Wij spreken al je inhuurpartners aan en stellen enkel de topkandidaten voor zodat je geen talloze cv´s moet screenen. Je hebt nu nog maar 1 aanspreekpunt en ontvangt enkel nog geschikte kandidaten.
€ 1,50
/ gewerkt uur / externe

Wat zijn de voordelen van Slim Sourcing?

Het-beste

Het beste talent

We vergroten  je talentpool zodat je meer en betere kandidaten ontvangt en je time-to-hire aanzienlijk daalt.

Kostenbesparing-

Kostenbesparing

Met onze innovatieve manier van werken zorgen we ervoor dat je voortaan kosten bespaart bij elke nieuwe inhuur.

icon-samenwerken-1

Tijdbesparing

Door een gecentraliseerd en uniform proces waarbij wij alle administratieve taken overnemen, bespaar jij tijd waardoor je kan focussen op de zaken die er echt toe doen.

SLIMSOURCING, hoe pakken we het aan?

1

WORKSHOP

Samen met jou en je collega's analyseren we jullie huidige inhuurlandschap en tekenen we de ideale aanpak uit om sneller de beste profielen uit de markt te halen aan de scherpste prijs.

2

UNIFORM PROCES

We implementeren een gecentraliseerd proces dat je inhuur eenvoudig, uniform en transparant maakt en jullie helemaal ontzorgt van jullie contractadministratie.

3

METEN & BIJSTUREN

Op basis van de laatste markttrends optimaliseren we doorlopend je inhuur zodat de kwaliteit van je inhuur voortdurend stijgt, terwijl je kosten blijven dalen. 

De donut voordelen

Duurzaam

Onze inhuurstrategieën laten je duurzaam en met respect voor de mens, de maatschappij en de economie inhuren. Daarnaast stellen onze incentivemodellen je in staat om net dat beetje meer te doen voor de maatschappij.

Menselijk

We spenderen ca. 25% van onze tijd aan onze job. Werkbaar werk voor jou, je medewerkers en je externen; dat moet het objectief zijn. Dit resulteert in meer werkgeluk en betere bedrijfsresultaten.

Eerlijk & Transparant

´Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden.´ Eerlijk en transparant met elkaar werken en zaken doen; volgens ons is dat geen utopie. Wij beginnen met onszelf en hoe we met jou en je medewerkers omgaan. Doe jij hetzelfde met je externen en met ons?

Heb jij een vraag voor ons? De donuts staan klaar. 😉


Lees meer over sourcing

Contract
#Knowledge

Contractonderhandelingen voor freelancers

Wie freelancers zegt, zegt contracten opstellen. Maar hoe beslis jij nu wat er wel én niet een plekje krijgt op dat papier?

lees meer
Eszter Charipickers
#Topicality

Women Equality Day: interview met Eszter Mészáros

Eszter Mészáros is Contract en Proces Specialist bij Charipickers en werkte onlangs ook mee aan een boek van de gloednieuwe Filana Foundation.

lees meer
fotograaf Melissa
#Topicality

Interview met freelance fotograaf Melissa van Wijngaarde

Op donderdag 19 augustus is het de Internationale Dag van de Fotografie en voor deze gelegenheid stelden wij enkele vragen aan Melissa van Wijngaarde, kersverse freelance fotografe.

lees meer