Contract

Contractonderhandelingen voor freelancers

. adm_cp. 2 min leestijd
#Knowledge

Wie freelancers zegt, zegt contracten opstellen. Maar hoe beslis jij nu wat er wel én niet een plekje krijgt op dat papier? In dit webinar vertellen we er jou alles over.

In het kader van Freelance Business Month gaven Ian en Eszter in oktober 2020 een webinar over de basics van contractonderhandelingen. Gemist? Geen probleem, want hieronder delen we de video opnieuw, zodat ook jij alles kan leren over het belangrijkste accessoire voor freelancers.

Van 'Welke essentiële zaken moet ik zeker in mijn contract hebben staan?' en 'Wat doe ik in het geval van een conflict?' tot 'Wat betekent Force Majeure nu ook alweer?'. Geen enkel onderwerp bleef onbesproken, zodat jij 100% zeker kan zijn van jouw zaak.

Dit webinar herbekijken? Dat kan hieronder

 

Lees meer

Contract
#Knowledge

Contractonderhandelingen voor freelancers

Wie freelancers zegt, zegt contracten opstellen. Maar hoe beslis jij nu wat er wel én niet een plekje krijgt op dat papier?

lees meer
Eszter Charipickers
#Topicality

Women Equality Day: interview met Eszter Mészáros

Eszter Mészáros is Contract en Proces Specialist bij Charipickers en werkte onlangs ook mee aan een boek van de gloednieuwe Filana Foundation.

lees meer
fotograaf Melissa
#Topicality

Interview met freelance fotograaf Melissa van Wijngaarde

Op donderdag 19 augustus is het de Internationale Dag van de Fotografie en voor deze gelegenheid stelden wij enkele vragen aan Melissa van Wijngaarde, kersverse freelance fotografe.

lees meer