Logo charipickers

Brand & Engage

Je werkgeversmerk op een authentieke manier in de markt zetten is meer dan enkele leuke video´s. Je hebt een sterke employer value proposition (EVP) nodig die je via je brandstory naar buiten brengt.

Je EVP steunt op je intern engagement: welke beloftes maak ik dagelijks waar voor mijn medewerkers? Wat doe ik voor hun ontwikkeling, welzijn,… ? Hoe hou ik ze betrokken en geëngageerd zodat ik ook uitval en verloop vermijd?
Brand & Engage: onlosmakelijk verbonden met elkaar!

Hoe werkt het in de praktijk?

Maarten Smans
Lindelo –Directeur Personeel, Financiën en Administratie
Lees verder
" Met de hulp van Charipickers is het voor ons duidelijk geworden welke stappen we als organisatie nog verder kunnen zetten op het vlak van Employer Branding en Employee Engagement. Ik kan hun expertise sterk aanbevelen voor organisaties die ook met vraagstukken zit op deze onderdelen van de HR-cycle "
Peggy Van Peer
Nippon Gases - HR Director BNF
Lees verder
" ´Dankzij het engage & brand-model van Charipickers worden enerzijds onze bedrijfscultuur en waarden scherper gesteld voor een breed draagvlak binnen de organisatie en anderzijds zetten we volop in op ons Employer Brand voor meer en kwalitatievere eigen instroom van kandidaten. "
Vorige
Volgende

Subscription
based HR-services

Jouw ticket naar Brand & Engage

Jouw abonnement, jouw focus

Vanaf €1.600/maand

CHARIPICKERS

Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

info@charipickers.be
+32 2 643 71 83

VAT. BE 0725 724 504

SOCIAL

PRIVACY BELEID    |    COOKIE POLICY   |   Site by GewoonBen